Üdvözöllek!

Dr. Juhász Erika vagyok, és anya – gyerek kapcsolatokkal foglalkozom. Ide tartozik minden, ami a gyermek és az anyukája lelkét – és így egészségét is – érintheti, az anya és gyermek közvetlen kapcsolata, a testvérkapcsolatok, és persze a párkapcsolat is. 

Két gyermek édesanyjaként 18 éve élek gyönyörű házasságban. Végzettségem államigazgatási diplomám mellett ügyvéd, adójogász, de a lenyűgöző karriertől visszavonultam, mert lehetőségem volt egy még szebbet választani: főállású anyuka lenni, amíg úgy érzem, a családomnak erre van szüksége. A gyerekezés mellett foglalkozhattam azzal is, ami mindig érdekelt: a lélek gyógyításával. Az itthon töltött évek alatt is folyamatosan tanultam: gyermeklélektanról, kommunikációs technikákról, pszichológiáról, elvégeztem a gyógynövény ismereti és a Bach virág tanácsadói képzéseket.

Hiszem, hogy az anya boldogságán múlik a gyermek boldogulása, és biztosan tudom, hogy minden kapcsolatot meg lehet gyógyítani, meg lehet változtatni, és ezzel jobbra fordítani a gyermeki, emberi sorsokat.

Igazából nem kell hozzá sok, csak az elhatározás, és egy kis szeretet.

 

Szeretettel,

Juhász Erika

 

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségek bármelyikén kapcsolatba léphetsz velem
Gödöllő
+36 20 952 6658
anyagyerekkapcsolatgmail.com

Hagyj üzenetet