Phsych-K

A Phsych-K egy gyengéd és egyszerű kineziológiai módszer arra, hogy a tudatalattiban tárolt rossz programokat, hiedelmeket kicseréljük olyanokra, ami ahelyett, hogy akadályozna, inkább támogat minket. Könnyed, szeretetteljes légkörben a jobb és bal agyfélteke összhangba hozásán keresztül javíthatók vele emberi kapcsolataink, munkával, egészséggel, családdal, vagy az élet más területeivel kapcsolatos problémáink, csökkenthető a nem kívánt stressz és létrehozható egy olyan tudati potenciál, amellyel sokkal hatékonyabb választ tudunk adni a kihívásokra.

Te írod a saját valóságodat

A körülöttünk lévő történéseket a hiedelmeink határozzák meg. A hiedelmeink nagy része nem is tudatos, a tudatalatti tárolja őket rég elfeledett érzelmi szituációkból, gyermekkorunkban szüleinktől, családtagjainktól lemásolt érzelmi reakciók, mások áthal kinyilvánított vélemény elfogadásából kikristályosodott minták formájában. Ezek a tárolt minták (hiedelmek) meghatározzák viselkedésünkre, személyiségünket – méghozzá a legújabb kutatások szerint 95 %-ban. Vagyis, napi reakcióink, hozzáállásunk 5 %-a, ami tudatosan irányított, azaz, amikor valóban mi választjuk ki, hogy hogyan reagálunk. A maradék 95 % a tudatalatti befolyása alatt áll. Ami a tudatalattidban van, az határozza meg a körülötted megnyilvánuló világot, vagyis a tapasztalataidat.

Nem elég jó az életed? Változtass a tudatalattidon!

A PSYCH-K segítségével megváltozhatnak gondolataink, érzéseink, saját magunk, vagy akár a körülöttünk lévő emberek hozzáállása. A PSYCH-K képes lehet elhárítani az akadályokat, és lehetőségeket teremteni , nyitott kaput a változáshoz, de ez csak akkor igazán eredményes, ha a PSYCH-K foglalkozás után mi magunk is elkezdünk cselekedni, a kívánt változással összhangban. Így például egy egészséggel kapcsolatos probléma esetén a PSYCH-K segíthet a háttérben álló lelki konfliktus feldolgozásában vagy a stressz csökkentésében, de emellett meg kell tenni az egészség helyreállítása érdekében szükséges egyéb lépéseket is, legyen az orvosi kezelés, diéta vagy rendszeres mozgás, pihenés.

 

Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségek bármelyikén kapcsolatba léphetsz velem
Gödöllő
+36 20 952 6658
anyagyerekkapcsolatgmail.com

Hagyj üzenetet